ozway logo
ozway rejse

Travel is our business - People are our passion!

ozway rejse
ozway rejse

Vi tilbyder

Danske løsninger

 

Ozway Travel tilbyder grupperejse arrangementer over hele Australien. Vi er specialister når det gælder arrangementer for danske grupper og gæster. Med løsninger som  kombinerer forståelse for danske rejsendes ønsker og behov, samt et indgående og dybt lokalkendskab udviklet i forbindelse med intense rejse og kultur aktiviteter Australien rundt siden 1989.

 

Vores rejse løsninger er en kombination af en stor forståelse for danske gæsters ønsker og behov samt et indgående og stort lokalkendskab til de steder som er værd at opleve i Australien.

 

Fleksibilitet

 

Vi er altid villige til at efterkomme specifikke ønsker, for vores skræddersyede produkter strækker sig meget længere end til blot små tilpasninger af de samme, grundlæggende produkter.

 

Vores fleksibilitet betyder, at vi kan imødekomme alt fra særlige former for overnatning eller transport til ekstraordinære og anderledes oplevelser.

 

24 timers hotline

 

Hos os er service altid i højsædet. Vi står til rådighed 24 timer i døgnet, hvis situationen kræver det, uanset om det gælder strejke i lufthavnen, sygdom blandt gæsterne eller andet, der kræver tilstedeværelse, hjælp eller assistance ud over det sædvanlige.

 

Valgfri rejseleder

 

Vi mener absolut at en lokalkendt rejseleder er det bedste udgangspunkt for en grupperejse i et land så stort som Australien.

Vores håndplukkede rejseledere kan fuldende jeres rejse program med deres intime og spændende lokale viden samt dybdegående beskrivelser af både store turistattraktioner og mere ukendte men spændende steder. Indgående kendskab til Australiens historie, samt verdens ældste kultur som vi oplever hos de Australske Aboriginer. Plus den vilde og varierede natur og det helt fantastiske og usædvanlige dyreliv - hvoraf en stor del kun findes her i Australien.

En god lokal guide kan beskrive, forklare og vise gæsterne hvordan tingene hænger sammen. De kan hjælpe med forståelse og give en dybde til oplevelserne som er alle pengene værd. Her er ingen oplæsning fra Politkens rejsebog, men anekdoter og fine forklaringer fra et liv levet i Australien.  

Vi stiller os dog ikke på bagbenene, hvis i foretrækker at benytte egen rejseleder.

Tværtimod vil vi inden turen gøre vores ypperste for at hjælpe rejselederen. Dette kan ske via mail-korrespondance, en snak over telefonen, eller personligt møde i Melbourne.

 

Klar besked

 

Kommunikation er altafgørende for en god afvikling af et arrangement. Derfor sørger vi for en klar arbejdsdeling og et planlagt program ned til minuttet. Vi udstyrer rejselederen med grundige instrukser og kopier af korrespondace med busselskaber, hoteller, attraktioner osv.

 

Klar besked sparer rejselederen for bekymringer, så der er mere overskud til at tage sig af gæsterne, selvom mindre ændringer naturligvis kan blive nødvendige efter behov.

 

En samarbejdspartner

 

Vi ønsker at levere det arrangement, der passer bedst til jer og jeres gæster, og det kræver godt samarbejde. Sammen kan vi lave et unikt produkt, som bliver en succes for alle parter.

 

Sikkerhed

 

Vi tilbyder et økonomisk sikkert samarbejde med et firma som har et pletfri renome og som holder hvad vi lover. Ozway er et godkendt rejseagentur, for mere info se under banneret 'Om Ozway*

Vores gæster siger:

 

"Vi har fået en meget bredere viden og indsigt i australske forhold, end vi havde regnet med"

                                                    Michael & Simon, København