ozway logo

Tilknytninger

Australsk Turisme Akkrediterings Program (ATAP)

Vi er stolte af at kunne reklamere med dette gul-grønne symbol.

Førende turisme operatører i Australien er akkrediteret med det populære "tick" - logoet vises af akkrediterede turistvirksomheder og giver dig en sikkerhed for, at virksomheden har en dokumenteret forpligtelse til den højeste kvalitet af service. Alle virksomheder, der er akkrediteret opfylder  standarder der sikrer:

  • Kvalitet

  • Pålidelighed

  • Professionalisme

  • Præcision og omhu ved annoncering

  • Miljø beskyttendende praksis

  • Overholdelse af etiske regler

 

 

Kina godkendt destinations status (ADS)

Denne ordning tillader kinesiske turister at rejse til Australien i guidede grupper. Målsætningerne for ordningen er at genskabe integritet, konkurrence og fair handel til det besøgende kinesiske gruppe marked og at give kinesiske turister viden og valg, så de kan udøve deres lovpligtige forbruger ret.

ADS godkendte rejsearrangører (ITOS) er ansvarlig for at sikre ADS turister får en kvalitets turist oplevelse og er forpligtet til at overholde ADS kodeksen for business standard og etik, som fastsætter de kvalitetsstandarder og krav der er til ADS ture. Vi er godkendt under dette regeringsstyrede program.

 

 

Parks Victoria

Parks Victoria er en organisation, der rapporterer direkte til ministeren, de har ansvaret for forvaltningen af et større antal af natur områder der dækker mere end 4 millioner hektarer, eller omkring 17 procent, af Victorias totale land masse.

Parks Victorias primære ansvar er at sikre, at parkerne er sunde og robuste så både nuværende og fremtidige generationer kan nyde godt af dem. Administration af parker og deres omgivende landskab sker i partnerskab med traditionelle ejere. Parks Victoria samarbejder desuden med andre både statslige og ikke-statslige organisationer og samfundsgrupper.

Sunde Parker og raske mennesker er kernen i alt hvad Parks Victoria gør. Parker og natur er en vigtig del af at forbedre og vedligeholde et godt helbred, både for den enkelte og samfundet. Ozway Travel er en rejsearrangøre med licens til at benytte Parks Victorias faciliteter for grupper.

 

 

Professional Tour Guide Association of Australia (PTGAA)

Medlemskab og aktiv involvering på komite niveau, i 'The Professional Tour Guide Association of Australia'. Denne forening blev etableret i 1991 for at repræsentere australske turistguider og rejseledere. PTGAA tilbyder turist industrien profesionelle, pålidelige og dygtige guider. Medlemmerne supportes i at udvikle og opretholde en fortsat høj standard af ekspertise gennem faglig karriereudvikling, mentor ordninger, uddannelsesmoduler og netværks aktiviteter.

 

 

Victorian Tourism Industry Council (VTIC)

Medlemskab af Victorias Tourism Industry Council som er toporganisationen for Victorias turisme og events industri. I samarbejde med det Victorianske Arbejdsgivers og Industry Handelskammer (VECCI), Leverer VTIC medlemskab praktiske løsninger på daglige firma udfordringer.

VTIC tilbyder medlemmer de seneste Industri nyheder og oplysninger, samt forbindelser til andre turisme begivenheder og fagfolk, Samt input i den politiske dagsorden, akkrediteret uddannelse og virksomhed råd. VTIC arbejder som en respekteret og allieret advokat for turist industrien i partnerskab med turistvirksomheder.