ozway logo
ozway rejse
ozway rejse
ozway rejse

Travel is our business - People are our passion!

Bæredygtig turisme

Vi mener, at fremtidige generationer skal have mulighed for at få de samme fantastiske oplevelser Australien, som vi nyder godt af i dag. Derfor er bæredygtighed mere end blot en floskel for os.
 
Bæredygtighed i grupperejser


Ozway Travel arrangerer grupperejser og intet andet. Det gør vi blandt andet fordi, at grupperejser er den mest bæredygtige rejseform.

For os giver det god mening at fylde en bus frem for at fylde mange udlejningsbiler, fordi det betyder mindre forurening og bedre økonomi. Og så giver det os også mulighed for at give dig en lokal rejseleder med på turen som gør at du får lov at komme længere ind under huden på Australien og dens indbyggere. Du får mulighed for at opleve et mere nuanceret billede med dybtgående oplevelser, tid til spørgsmål og svar, og bedre muligheder for forståelse af naturen, kultur samt landets historie med mere. 

 
Bæredygtige oplevelser


For os handler bæredygtighed om andet end at begrænse forbruget af ressourcer. Det handler også om at minimere sliddet på de attraktioner, der er kernen i en mindeværdig rejse.

 

Vores gæster kommer eksempelvis ikke til at bestige Ayers Rock. I stedet tilbyder vi en 9,4 km lang vandretur, som går rundt om sandstensklippen.

På den måde skåner vi en unik turistattraktion samtidig med, at vi respekterer ønsket fra de lokale Anangu aboriginere, som tillægger klippen stor og hellig betydning.

 

Bæredygtigt kontor

 

Vi går gerne forrest som et godt eksempel, så derfor har vi adopteret en stærk og fornuftig miljøpolitik.

På vores kontor tager vi således behørigt hensyn til miljøet. Vi producerer en del af vores egen elektricitet gennem solceller, og vi opsamler regnvand til genbrug. Desuden gør vi en yderst aktiv indsats for at minimere vores forbrug af papir, elektricitet, vand, gas og øvrige ressourcer.

 
Bæredygtige samarbejdspartnere

 

Vi forsøger så vidt muligt at engagere hoteller og andre samarbejdspartnere, der har en sund miljøpolitik, og når vi engagerer nye leverandører, spørger vi altid ind til deres miljøpolitik. 

 

 

Vores gæster siger:

 

Vi nød at høre om hverdagen i Australien. Helt i top!"

 

Bente & Helge, Hillerød